Siitä on reilu viikko kun haku kunnallisesta perhepäivähoitajan paikasta umpeutui. Siis viimeistään reilu viikko sitten piti olla työhakemukset perillä. Vieläkään ei ole kuulunut yhtään mitään. Työharjottelussakin nyt sillai ettei pysty soittaa ja kysymään siitä paikasta.

Olis ihan kiva tietää, saanko sen paikan vai en. Jollen saa, ni sit vois alkaa miettii sitä yksityiseks ryhtymistä. Jos taas saan, ni sit sais suunnitella työn alottamista.

Meillä on edelleen toi kolmas huone vähän vaiheessa. Se on ollu mun työhuoneena ja sit sellasena paikkana, mihin kaikki ylimääränen on kasattu. Oon sitä jo monena iltana yrittänyt siivota, mutta se on kuin etsis neulaa heinäsuovasta. Tarvis vaan ahertaa vielä muutama kokonainen ilta huoneen kimpussa, niin eiköhän se siitä.

Tosta huoneesta on siis tarkotus tulla lapsille leikkihuone. Tai ainakin siellä pidettäis aamuhetki yms. Totta kai lapset saavat leikkiä myös muualla asunnossa. Olisi hyvä jos yksi iso leikki olisi vaikka olohuoneessa ja pienemmät saisivat leikkiä lastenhuoneessa. Näin mahdolliset pienet lapset eivät häiritsisi isompien leikkejä.

Toivottavasti sieltä pian soitettaisiin!